Grupa FAR po prvi put u Klubu Akademije 28

09.02.2018.
22h
Kada je 1985. godine pala poslednja klapna kultne serije “Sivi dom”, Grupa Far pozvana da radi muziku za seriju, bila je gotovo anonimna. Međutim, njihova pesma “Sve što želim u ovom trenutku”, po tekstu Gordana Mihića, gotovo je momentalno postala hit i prava himna ne samo “domaca”, već i čitave jedne generacije mladih koji su se identifikovali ili bar saosećali sa štićenicima Doma, što i nije bilo teško s obzirom da je likove u seriji tumačila plejada mladih a izuzetno talentovanih glumaca (Žarko Laušević, Nikola Kojo, Mirjana Joković, Branko Vidaković, pored Bate Živojinovića, Bore Todorovića i drugih).
Grupa FAR  je osnovana 27. marta 1979. godine u Beogradu, u jednoj garaži na Slaviji. Do danas su objavili tri izdanja a nastupali su po celoj državi kao i u zemljama u regionu.
Pored autorskih pesama, Grupa FAR će na koncertu u Akademiji 28 izvesti i muziku legendarnih stranih i domaćih rokenrol bendova kao što su: “Deep Purple”, “Kiss”, “Thin Lizzy”, “Bad Company”, “Whitesnake”, “AC/DC”, zatim “Atomsko sklonište”, “Divlje jagode”,”Bijelo dugme” itd.
Ulaz na koncert je slobodan a mesta se mogu rezervisati na: 011 3619 342