Trenuci koji se pamte – ZEMLJA GRUVA U KLUBU FEST

Kulturizacija

Tradicija se nastavlja – ZEMLJA GRUVA nastupiće i ove zime u zemunskom klubu Fest, 26.januara u 22h!

Zemlja gruva je beogradski bend koji je formiran 2007.godine a njihovo  prvo pojavljivanje na sceni desilo se godinu dana kasnije na Beoviziji  sa pesmom “Čudesni svetovi”.

 Nakon objavljivanja prvog albuma „WTF is Gruvlend” iz 2010.godine kao i hitova „Najlepše želje” i „Nisam znala da sam ovo htela”, Zemlja gruva je odmah prepoznata kao pionir novog pop zvuka, ne samo u Srbiji već i na teritoriji nekada velike države. Mnogočlani bend, sa karakterističnom duvačkom sekcijom, tri različita vokala specifičnog izraza je autentična pojava koja u narednoj dekadi nije dobila konkurenciju na domaćoj sceni.

Koncertno aktivan bend, koji iza sebe ima dva albuma i maksi singl, saradnje sa drugim muzičarima i komercijalne saradnje, muziku stvara u okviru sopstvenog studija Gruvlend.

Deset godina od svog prvog pojavljivanja na sceni proslavili su prošle godine velikim koncertom u beogradskom SKC-u. Uoči  tog nastupa objavili su i spot za pesmu “Mama” sa albuma „Šta stvarno želiš” ali ovog puta je u potpuno drugačijem, remiksovanom izdanju.

 „Zovemo vas da podelite sa nama ove trenutke” pozivaju članovi benda svoju publiku da dođe na nastup u klubu Fest i dodaju: „Kao što znate, svaki put se lepo provedemo i to su trenuci koji se pamte, to svima nama ostaje u srcima

Zemlja gruva će ovogodišnji, tradicionalni godišnji koncert u Festu, održati 26.januara sa početkom od 22h. Od velikog koncerta povodom 10 godina postojanja na sceni, Zemlja gruva rasprodaje sve svoje nastupe pa požurite i kupite ulaznice na www.zemljagruva.com po ceni od 700 din. Vidimo se u Festu!

LINKOVI:

Facebook event:  https://www.facebook.com/events/1267577390060990/

Klub Fest:

https://www.facebook.com/klub.fest/

Zemlja Gruva:

www.zemljagruva.com

https://www.facebook.com/zemljagruva/

https://www.youtube.com/user/zemljagruva

Foto Ivana Todorovic